Projecten

Enkele projecten die wij ondernemen zijn:


Woningen en manege in Zoetermeer

Om de renovatie en uitbreiding van zijn manege te kunnen bekostigen wil de eigenaar op een deel van zijn terrein woningen bouwen. Wij ontwikkelen in partnerschap met de eigenaar een plan voor 8 woningen in landelijk setting en in harmonie met het manegebedrijf. Componenten in deze ontwikkeling zijn: Het wijzigen van het bestemmingsplan, na uitvoerige afstemming met de gemeente; Het samenbrengen van potentiële kopers met hun specifieke woonwensen; Begroting en financiering van de bouw van de manege en van de woningen; Contractering van aannemers; Fasering van de bouw; etc.

 Appartementengebouw in Utrecht

Een parkeerterrein op een achterterrein van een winkelstraat in Utrecht liet een lelijk gat open in de bebouwing. Het bleek dat vanwege de ingewikkelde eigendomsstructuur en overige potentiële risico’s niemand ooit had aangedurfd om hier te bouwen. Wij hebben het probleem ontrafeld en de grond gekocht. Wij ontwikkelen hier winkelruimte met daarboven luxe seniorenappartementen. Zie ook onze projectwebsite: http://reigerstraat10.nl.

 

Vakantiehuizen op eiland Rügen, Duitsland

Uit het faillissement van een projectontwikkelaar hebben wij het terrein van een gepland vakantiepark gekocht, het aantal kavels gehalveerd om meer ruimte en luxe te kunnen bieden, en hierop vakantiehuizen gebouwd en verkocht of verhuurd.